Нашият Екип

Най-важната съставка за успеха е ЕКИПЪТ

Нашият екип е съставен от професионалисти в своята област, доказали се с годините, опитът и проектите, в които са участвали.

Ние не само налагаме нашите ценности, но и самите ние ги прилагаме.

Стойност

Отдадени сме на споделянето на качествена информация.

Прозрачност

Всичко е максимално точно и ясно, без скрит смисъл.

Индивидуален Подход

Всеки от нас има уникална ситуация и условия.

Александър има над 15 годишен опит като активен инвеститор в широк спектър от финансови и реални активи. Негова специализация са бизнес и инвестиционния анализ и оценки.

Съосновател на Инфинити Капитал АД - компания, която инвестира в недвижими имоти и е в процес на листване на Българската Фондова Борса. 

В следствие на своя опит, Александър е изградил компания, която се занимава с консултиране и структуриране на инвестиционни недвижими имоти, създава онлайн обучителни курсове по финанси и инвестиции, програми и материали.

Кристиян има над 8 години опит в софтуерния бранш с широки познания, както в света на софтуера, така и в инвестирането. Заемал позиции в компании лидери на пазара и занимаващи се с иновативни и нестандартни решения.

Интересите му в света на инвестициите се зараждат преди няколко години, като с течение на времето се превръща от пасивен в активен инвеститор, минавайки през различни инвестиционни възможности - ETF, акции, P2P платформи, имоти, бизнеси, криптовалути.

Използвайки наученото, основава софтуерна компания, която разработва собствен продукт в сферата на финансовите анализи.

Мартин започва да се интересува от финанси и инвестиции в студентските си години и завършва магистърска степен "Финанси".

В началото търгува с валути на Forex пазарите, в които прекарва 3 години. С времето се насочва към инвестициите в стойност и недвижимите имоти. Основните му инвестиции са в недвижими имоти, суровини, ценни метали и добивни компании. Вярва, че човек трябва да инвестира в сфери, които познава отлично и са част от интересите му. 

Мартин е и опитен софтуерен инженер, който в момента развива успешна компания за Уеб разработки.